Workshops

Ervaar wat kleur en kleding met je doen!

Vrienden/vriendinnen, collega’s (bedrijfsuitje), vrijgezellenfeestjes, babyshowers; kortom voor iedereen die interesse heeft.

Ik bied 2 soorten workshops aan.

– kleur- en stijladvies duur 4 uur – 5 tot 10 personen
– stijladvies duur 2 uur – 5 tot 10 personen

Tijdens de workshop krijg je een kleur– en stijladvies. Je komt er achter welk figuur je hebt na een figuuranalyse. Aan de hand daarvan geef ik informatie over je figuur en de bijbehoren do’s en dont’s. Bij de kleurenanalyse komen we erachter welke kleuren het beste bij je passen. Natuurlijk kun je in die vier uur ook met je vragen terecht.

Je krijgt een naslagwerk en kleurenkaart voor in je kledingkast mee naar huis zodat je handvatten hebt om het in praktijk te brengen.

Na deze workshop kijk je weer met een hele nieuwe frisse blik naar je eigen garderobe en voorkom je miskopen in de toekomst. Een advies waarmee je weer verder kunt.

Wil je de workshop combineren met een high tea of borrel, dan kan dit ook. Voor meer info en tarieven over de workshops neem gerust contact op.

Ja, ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Altijd al up-to-date willen zijn over jouw kleding stijl, mode imago? Wacht dan niet langer en neem tijd voor jezelf! Draai de zandloper om en meld je aan voor de nieuwsbrief!