Welk cadeau geef jij?

Het is bijna valentijn. Je vraagt je af welk cadeau je kunt geven… Zij of hij heeft al zoveel! Een cadeau voor hem of haar, maar wat? Je wilt natuurlijk wel punten scoren tijdens je date!

Met de onderstaande items kan je weinig fout doen. Want ga eens stiekem in de kast van je (toekomstige) partner kijken! Welke kleuren/print zie jij door de bank genomen? Of welke kleuren draagt hij/zij meestal? Probeer zoveel mogelijk te weten te komen van diegene.

Ik heb voor het gemak even de verschillende kleurtypes ingedeeld met tips voor het perfecte valentijnscadeau! Lees snel verder!

INSPIRATIE LINK – https://nl.pinterest.com/Imago_Stylist/color-type-autumn/

Herfst type – Warm en gedempt.

Draagt hij/zij warme kleuren en heeft hij/zij gouden sieraden? Waarschijnlijk is dit de kleurentype.

Cadeau voor haar:

 • Sieraden: Ga voor gouden en/of natuurlijke materialen zoals hout en bruin leer.
 • Pumps: Als man zijnde zie ik dames graag met pumps aan! Jij toch ook? Ga voor warme kleuren. Denk je dat ze het leuk vindt als je met een wat opvallende pump aan komt zetten? Denk aan dan patrol of mosgroen. Ga je meer voor safe? Ga dan voor bruin of beige.
 • Handtasje: Iedere vrouw wordt blij van een tas! Hiervoor geldt hetzelfde advies als voor de pumps. Ga je voor opvallend of voor safe?Let wel: safe hoeft niet echt safe te zijn. Want wanneer je voor een opvallende kleur gaat, staat het vaak mooier bij de outfit. Want zo creëer je een statement!

Cadeau’s voor hem:

 • Pochet: Hoezo ouderwets? Het gaat er niet om wat in de mode is. Het gaat om zijn stijl. Als je denkt dat de man niet van stropdassen houdt dan ben je al een heel eind. Ik hou ervan. Het is de finishing touch! (Gebruik het wel zonder stropdas of strik anders kan het te druk/aanwezig worden) Mannen die het niet gewend zijn moet je niet afschrikken toch? ;-) Kortom subtiel met een statement.
 • Speld: Een goudkleurige reversspeld voor op het colbert is een subtiel maar uniek detail voor zijn outfit.
 • Stropdas: Helemaal in zijn deze smalle stropdassen. Dit is een echte herfstkleur. Of ga voor Patrol. Geeft een warme uitstraling aan zijn outfit.
 • Armband: Een stoere bruin lederen armband van bijvoorbeeld Buddha to Buddha of een gouden horloge doen het altijd goed.

Let op:

zwart is geen warme kleur.
INSPIRATIE LINK – https://nl.pinterest.com/Imago_Stylist/color-type-spring/

Lente type – Warm, helder en vrij licht.

Draagt hij/zij ibiza achtige look, houd hij/zij van zowel gouden als zilveren sieraden? Zie je veel felle kleuren? Waarschijnlijk is dit de kleurentype.

Cadeau voorbeeld voor haar:

 • Sieraden: Wees een ekster, alles wat blinkt is goed! Glimmend goud, zilver en
 • (turquoise) edelstenen. Maar ook natuurlijke materialen zoals hout, bruine leer en touw met vele warme en felle kleuren.
 • Pumps: Zie je het voor je? Haar in een opvallende pump tijdens een feestje? Liefde op het eerst gezicht! Nou ja, tweede want je hebt het haar gegeven in dat geval. ;-) Ga voor warme en vooral opvallende kleuren!
 • Handtasje: Iedere vrouw wordt blij van een tas! Kies een echte “eyecatcher”! Bijvoorbeeld een Ibiza clutch met franjes. Of deze rotan tas.

Cadeau’s voor hem:

 • Pochet: Is hij best wel uitgesproken? Deze mannen zie ik weinig. Maar misschien heb jij er één uit duizenden! Ga dan ook net als bij de dames voor felle kleuren.
 • Speld: Net als bij de dames is glimmend goud en zilver zijn kleur.
 • Stropdas/strik: Waarschijnlijk is deze man best wel bewust met kleuren bezig. Eigenlijk kan je ook hiermee weinig fout doen. Want alles wat kleur heeft is bij hem goed. Ga wel voor de warme en wat fellere kleuren.
 • Armband: Kleur en kleur is helemaal zijn ding. Denk aan het circus. Met armbanden zijn natuurlijke materialen zoals hout, bruine leer, touw en stenen met vele warme kleuren zijn ding!
INSPIRATIE LINK – https://nl.pinterest.com/Imago_Stylist/color-type-summer/

Zomer type – Koel en gedempt en vrij licht.

Draagt hij/zij meer pastel kleuren en mat zilveren sieraden? Waarschijnlijk is dit de kleurentype.

Cadeau voorbeeld voor haar:

 • Sieraden: Matte zilveren sieraden passen helemaal bij haar outfit.
 • Pumps: De kleuren die zij vaak draagt zijn dus zacht. Je zou het leuk vinden als ze meer pit laat zien? Koop een pump voor haar. Hoe smaller haar hak hoe pittiger haar outfit wordt. Ook maakt het haar slanker. Mooi meegenomen toch? Maar welke kleur kies je? Nou al die kleuren die verschoten lijken in de zon, kan je gebruiken. Gedempt noemen we dat. Pastel kleuren dus.
 • Handtasje: Iedere vrouw wordt blij van een tas! Kies een pastel kleurig tasje, deze is goed te combineren bij elke outfit. Voor de echte diva!

Cadeau’s voor hem:

 • Pochet: Bijvoorbeeld deze set van stropdas en pochet. Zijn outfit is dan helemaal af!
 • Ketting: Deze kraagketting is een mooie accessoire om zijn overhemd net wat specialer te maken.
 • Armband: Zwarte of zachte kleuren voor een armband staan het beste bij zijn outfit.
INSPIRATIE LINK – https://nl.pinterest.com/Imago_Stylist/color-type-winter/

Winter type – Koel, diep en heldere harde kleuren.

Deze kleurentype ben ik. Zwart is ook één van de kleuren die, als enige bij dit type, jou het meest laat stralen. Draagt hij/zij meer koele en harde/felle kleuren en zilveren sieraden? Waarschijnlijk is dit de kleurentype.

Cadeau’s voor haar:

 • Sieraden: Ga voor zilveren en sieraden. Denk bijvoorbeeld ook aan zwart leer.
 • Pumps: Met de pump kan je een gaaf statement maken! Ga voor een felle kleur of voor safe met diep zwart. Fuchsia roze is mijn lievelings kleur!
 • Handtasje: Haar outfit is compleet met een tas. Je kunt voor strak gaan. Dit geeft meer pit. Maar wil je meer haar zachte karakter zien? Ga dan voor dit stoere tasje!

Cadeau’s voor hem:

 • Bretels: Durf jij het aan?! Met bretels wordt zijn outfit uitdagend en speels.
 • Sjaal: Deze sjaal heeft dé winterkleur! Namelijk cobalt blauw. Dit draag ik ook graag.
 • Strik: Heeft je partner vaak zakelijke kleding aan maar wil je wel eens wat anders zien dan een stropdas? Geef hem dan een strik!
 • Armband: Door 3 armbanden samen te dragen heb je een stoer en speels effect.

Toffe websites:

https://www.my-jewellery.com/nl-nl/ → goede kwaliteit sieraden die je zelf kunt uitzoeken en samenstellen.

https://www.asos.com/nl/ → moderne kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Tikkeltje gewaagde items.

https://www.trendhim.nl/ → oneindig veel accessiores voor hem!

https://www.sprezzabox.com/ → wil je hem een complete box geven met afgestemde accessoires dan is deze box erg leuk.


Twijfel je? Of kom je er niet uit?


Maak een foto van zijn of haar kledingkast en het liefst zoveel mogelijk setjes! Hoe meer ik van hem of haar weet hoe beter we een mooi cadeau kunnen vinden! Vraag het me! Ik beantwoord je graag vrijblijvend!

Niet duidelijk welke kleur?


Geen duidelijk kleurtype te herkennen in de kast? Geef dan een kleurenanalyse cadeau! Dan kom ik bij diegene om zo samen te ontdekken welke kleuren hem/haar het meest laten stralen! Dit voorkomt miskopen en is een investering voor je hele leven!
Meer info: https://www.gerbenvanleijenhorst.nl/jouw-kleur/

Stuur me een bericht voor meer info en we maken er samen een mooi cadeau van!

Direct contact? Whatsapp me gerust!