Dé imago stylist van het Oosten!

Wat wil jij uitstralen?
Ik geloof; dat iedereen kan stralen!
Ik weet; dat wanneer je voller bent, dit jou ook onzekerder kan maken.
Ik vind; welk lichaam je ook hebt, je mag gezien worden!
Ik zie; dat mensen geleefd worden en te weinig tijd maken voor zichzelf!
Ik kan; jou leren hoe jij meer uit jezelf kunt halen.
Ik help; je graag jouw uiterlijk in balans te houden.
Het is mijn doel om jou nog meer te laten stralen!

Terug in de tijd..

Terug naar mijn pubertijd. Ik tekende graag portretten en ontwerpen van kleding outfits. Al sinds mijn jeugd is het stijlen mijn passie. Mijn passie, maar niet mijn werk. De jaren daarna heb ik met weinig bewustwording van onder andere mijn passie in werk “geleefd”. Nu 20 jaar later maak ik van mijn passie mijn werk.

Dat is begonnen in 2014. Ik vond het tijd worden om aan mezelf te werken! Door gewoon “te doen” kwam ik steeds dichter bij mijn passie. Ik ging op naailes, visagie, fotografie en ging mannen knippen. Allemaal erg leuk! Maar toen ik de website van www.bacademy.nl tegen kwam wist ik het! Ik word Imago Stylist. Daar heb ik geleerd hoe ik het imago van iemand in balans kan brengen. En op die manier iemand weer kan laten stralen. Het maakt je leven zoveel rijker als je weet waar je blij van wordt.

Om dit aan mijn omgeving bekend te maken was spannend. Maar door het niet meer voor mijzelf te houden heeft het mij veel vrijheid en kansen gebracht. Het is een kwestie van doen én durven. Aan mij de uitdaging om jou daarbij te helpen

Vlog volgen? Check: Instagram.

Direct whatsapp?

Ps: er is ook over mij geblogd ツ –>Foto © Basichic.nl