Referenties

Winkelen is toch leuk!

Personal Shopping was geweldig! Ik dacht dat ik niet van winkelen hield, maar na een ochtend met Gerben, ben ik winkelen leuk gaan vinden. Hij laat zien wat kleding voor je kan doen of juist niet. Hij verrast je met items waar je normaal gesproken voorbij zou lopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je er prettig in voelt. Hij verandert iets in je veilige, vertrouwde stijl, maar op een zodanige manier dat hij je wel jezelf laat blijven. Kleuradvies, stijladvies, de juiste accessoires erbij zoeken en je laten schitteren, daar is Gerben goed in. Een aanrader om met deze imago stylist op stap te gaan!

Suzanne Kloosterman


“Zwart was veilig dacht ik…”

Gerben heeft me verrast met zijn kleurenanalyse. Hij ging net zolang door tot ik het ook inzag. Wat een bewustwording! Zwart was veilig dacht ik…! Gelukkig kan ik toch vele zwarte items houden en heb nu ingezien hoe ik kan combineren met mijn kleurtype. Met de tips die ik kreeg kan ik verder!

Judith de Jong


“Shoppen is niet mijn ding…!”

Na het kennismakingsformulier te hebben doorgenomen en het budget te hebben afgesproken is Gerben aan de slag gegaan. De presentatie van de kledingBOX was top! De trui vond ik een tikje gewaagd maar ben er blij mee!

Sandro Bouman


“Aan deze combinatie had ik niet aan gedacht!”

Na een gezellig gesprek hebben we het kennismakingsformulier doorgenomen. Ik had verwacht dat het advies zou zijn dat ik veel kleding weg moest doen en dat ik veel nieuwe kleding moest kopen. Maar dat was juist niet zo!
Gerben gaf mij tips en adviezen hoe ik met mijn eigen kleding goede combinaties kan maken zodat ik meer pit uitstraal en mijn figuur beter tot zijn recht komt.

Margreet van Veelen


“Praktisch kleden en toch vrouwelijk!”

We hebben samen de garderobe doorgespit. Gerben liet me zien hoe je door een klein detail een groot verschil kon maken. Ik heb geleerd hoe ik mijn taille meer kan benadrukken. Nu kan ik me praktisch kleden en toch vrouwelijkheid uitstralen. Ik vind het leuk zoals ik er elke keer nog mee bezig ben en de tips probeer toe te passen.

Greetje Ebbers – Rengelink


“eye opener”

Binnenkort heb ik een bruiloft. Ik wilde weten welke kleuren bij mij het beste tot zijn recht komen.

Ik kreeg een deskundig advies van Gerben. Het was voor mij een eye opener wat kleuren en figuur met je doen.

Gerben wist veel te vertellen en te onderbouwen. Ik kreeg een naslagwerk mee zodat ik zijn tips en trucs altijd bij de hand heb en in mijn kledingkast kan op hangen.

Jittie Jansen


“bewustwording”

Met Gerben ben ik op stap geweest. We gingen op zoek naar een outfit voor een feestje.
Ik vind dat ikzelf een raar figuur heb en weet niet zo goed wat bij mij past.
Deze middag was erg leuk, gezellig en een beetje vermoeiend voor Gerben, denk ik. 😉 Uiteindelijk zijn we geslaagd en ben ik zeer tevreden met de kleding die ik in eerste instantie niet zo gauw zelf zou hebben gekozen.
Gerben heeft me laten zien wat voor mijn figuur juiste kleding is en ik ben daar nu bewuster mee bezig welke kleding ik wil kopen. Hierdoor voel ik me zekerder over mezelf.

Anja Straalman

Ja, ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Altijd al up-to-date willen zijn over jouw kleding stijl, mode imago? Wacht dan niet langer en neem tijd voor jezelf! Draai de zandloper om en meld je aan voor de nieuwsbrief!