Oei, ik groei!

WIN – WIN – WIN

Van oei ik groei naar “woei ik bloei!”

Het nieuwe jaar is gestart! Er zijn ongetwijfeld goede voornemens opgesteld.
Afgelopen jaren had ik als voornemen om meer tijd aan mijn lichaam te besteden, meer sporten om mij lekkerder in mijn vel te voelen. Het is gelukt! Ik heb ooit bijna 100 kilo gewogen, nu weeg ik 71 kilo. Ik heb mijn doel bereikt! Dit jaar ga ik verder! Het is zelfs verslavend! Nu is mijn doel om meer spieropbouw te realiseren.
Heb jij ook goede voornemens? Ga jij ook werken aan jezelf? Ik gun het jou zo!

Ik daag je uit! Hieronder lees je hoe jij mijn volledige aandacht kunt winnen!

Het hier onderstaande proces is het hele jaar 2019 geldig. Mocht jij het voornemen hebben om te gaan afvallen, dan wil ik jou hier graag in supporten op het gebied van jouw kleding.

Wanneer je afvalt verandert je lichaam voortdurend. Kleding wordt te ruim en je lichaamsvorm wordt anders. Waarschijnlijk ga je op zoek naar jouw (nieuwe) kledingstijl. Ik wil graag met jou een commitment aangaan. Zolang jij in 2019 je inzet om af te vallen, begeleid ik je graag in je kledingstijl. Ik laat je zien hoe jij kunt gaan stralen!

Wat zijn de voorwaarden?

  • Na het eerste gesprek mag je alsnog bepalen of je meedoet.
  • Het moet haalbaar zijn voor jou persoonlijk.
  • Wanneer jij je niet aan ons commitment houdt stopt het proces. Je krijg niet alsnog een factuur met terugwerkende kracht.
  • Het hele jaar mag ik over jouw proces vloggen, bloggen en delen op internet.
  • Verder geen addertjes onder het gras!

Lijkt dit je wat? Like mijn pagina en DEEL het bericht met dit onderwerp!

Direct contact? Whatsapp me gerust!