Ben jij klaar voor de Kerst?

Het meest ideale beeld over Kerst is als er een mooie witte laag sneeuw ligt! Kerstboom in huis en gezellig kaarsjes aan. Maar waarom dragen we zwart en glitter tijdens de Kerstdagen? Zwart is in contrast met de sneeuw natuurlijk. Als je naar de sneeuw kijkt, zie je ook glitter! Maar deze harde kleuren schreeuwen om warmte! Letterlijk en figuurlijk. Daarom zijn we geneigd dit gezellig te maken! Dit doen we door middel van een kaarsje, lampjes en versieringen!
Maar kerst gaat ook over andere dingen; voor mij persoonlijk gedenken dat Jezus geboren is. Maar ook liefde delen met anderen, omzien naar de ander.

Hoewel het lijkt dat je voor elke kerst een nieuwe outfit moet hebben, kan ik mij goed voorstellen dat je hier weinig geld en tijd aan wilt besteden.

Daarom wil ik je graag een tip geven.

TIP: Combineren
Kijk wat je kunt combineren. Misschien vind je dat lastig? Heb je veel zwarte items en vraag jij je af: zoveel zwart, kan dat? Ik het een tip voor jou! Koop een paar glitter sokken!

Deze kun je dragen onder een zwart jurkje bijvoorbeeld. Mag ook een andere kleur! Neem waar jij je prettig in voelt. Draag ze in je pumps en je hebt een leuk detail aan je outfit gegeven.

Ook voor mannen is dit een goedkope aanvulling op je garderobe. Door een opvallende sok te dragen onder je spijkerbroek of pantalon maak jij jouw outfit net wat meer bijzonder en feestelijk! Het hoeft dus niet duur te zijn!


“Een klein detail maakt het grootste verschil!”

Twijfel je toch over je outfit? Check https://www.gerbenvanleijenhorst.nl/selfiekaart/

email: mail@gerbenvanleijenhorst.nl

tel: 06 14 25 25 44 – Whatsapp