Jouw kleur

Wellicht valt het je wel eens op dat bepaalde kleuren je huid bekrachtigen of juist dempen. Elke huid is namelijk anders en reageert anders op bepaalde kleur categorieën. Wil je er achter komen welke kleuren bij jou passen?

Na het invullen van het kennismakingsformulier maken wij een afspraak (bij daglicht) waarbij ik met behulp van kleurdoeken kijk hoe de ondertoon van je huid het beste reageert op bepaalde kleuren. Ook bespreken we welk lichaamsdeel je minder of meer wilt accentueren.
Zo komen we er samen achter wat jou nog meer doet stralen!

Na de analyse geef ik je praktische tips door middel van voorbeelden. Dit met betrekking tot kleding en accessoires. Met de diverse handvatten kun jij vanaf nu zelf beoordelen of je de juiste kleuren draagt.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in, zodat ik je de tarieven kan toekomen.
  2. Je krijgt een kennismakings- formulier.
  3. We maken een afspraak.
  4. Je krijgt kleuranalyse (1 uur)
  5. Je krijgt naslagwerk met tips.

Wat levert het jou op?

  • Je weet welke kleuren jou staan zodat je zal stralen!
  • Je weet of je een koel of warm type bent.
  • Je hebt meer kennis om duurzamer en effectiever te shoppen.
  • Je krijgt naslagwerk met tips.

Deze kleuranalyse is goed te combineren met een figuuranalyse en/of de garderobe check waarbij het direct wordt toegepast op jouw garderobe.

Ja, ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Altijd al up-to-date willen zijn over jouw kleding stijl, mode imago? Wacht dan niet langer en neem tijd voor jezelf! Draai de zandloper om en meld je aan voor de nieuwsbrief!